1. Se curăţă şi se spală salata verde şi rucola şi se lasă să se scurgă. Se curăţă ceapa, ardeiul şi dovleacul deja copt şi se taie cubuleţe ca pentru salată. Se rup frunzele de salată şi rucola şi se pun într-un bol împreună cu celelalte legume.
  2. Separat, se spală pieptul în câteva ape şi se lasă să se scurgă. Se taie fâşii, se condimentează cu sare, piper şi cimbru, se ung cu unt şi se lasă la rece, câteva minute.
  3. În acest timp, se pregăteşte grătarul, se pun bucăţile de piept, la rumenit. Se întorc la intervale de 5 minute, ca să nu se ardă. Se curăţă şi se spală fasolea verde şi se pune să fiarbă. După aceea, se lasă în sită să se scurgă.
  4. Pieptul de pui se taie bucățele care se pun în bol împreună cu salata, roşiile tăiate felii şi celelalte legume şi se condimentează cu sare, piper şi ulei de măsline. Se adaugă oţetul balsamic şi zeamă de lămâie, după gust.