1. Taie pieptul de pui de pe oase şi feliază-l. Înmoaie feliile de pâine în lapte şi stoarce-le bine. Topeşte unul şi adaugă-l peste pâinea înmu­iată în lapte, împreună cu şunca tăiată cubuleţe, legume, sare şi piper după gust şi o linguriţă de condimente pentru supă. Adaugă două ouă bătute spumă şi ames­tecă bine.

2. Întinde feliile de piept de pui pe un tocător de lemn şi bate-le uşor cu ciocănelul pentru şniţele. Presară cu sare şi piper. Pune amestecul de mai sus pe feliile de carne, rulează-le, leagă-le cu sfoară, aşază-le într-o tavă de teflon şi stropeşte-le cu unt topit.

3. Pune tava în cuptor la foc iute câteva minute, să le prăjeşti, apoi redu flacăra şi coace-le până când carnea se înmoaie. Stropeşte rulada cu zeama din tavă în timp ce se coace.