1. Se taie pieptul de pui astfel încât să se poată rula, se bate, se condimentează cu sare şi piper, se unge cu ulei şi se dă la rece.
  2. Se pregăteşte umplutura din ardeii tocaţi mărunt, morcovul ras, ceapa şi usturoiul tocate fin. Legumele se călesc, se lasă să se înăbuşă şi, după ce au fiert, se adaugă pasta de roşii, sarea, piperul, pesmetul şi parmezanul.
  3. Cu această compoziţie se umplu feliile de piept. Se rulează şi se prind la capete cu scobitori. Se aşază în tavă şi se bagă în cuptor.
  4. Într-o cratiţă, se topeşte untul, se adaugă făina, laptele călduţ, puţin câte puţin, şi se amsetecă uşor până se obţine o ciulama. Se adaugă mazărea din conservă şi se condimentează cu sare şi piper. Rulourile se servesc cu sosul de mazăre.