Gata în aproximativ 30 de minute, puiul Pad Thai este o rețetă extrem de populară în întreaga lume. Și pe drept cuvânt: cum să nu iubești un fel de mâncare care îți fură foarte puțin timp și este atât de savuroasă? În 3 pași ai masa gata: fierbi tăiețeii, gătești puiul, prepari sosul. Combini totul și… poftiți la masă! 

Fierbe tăiețeii conform instrucțiunilor de pe pachet.

Taie puiul în cubulețe sau fâșii mici. Asezonează-l cu sare și piper și călește-l într-un wok sau într-o cratiță medie spre mare care nu lipește, amestecând din când în când, timp de 6-8 minute. Când e gata scoate-l într-un bol.

Într-un bol mediu combină ingredientele pentru sos și lasă aromele să se combine. Între timp, sparge ouăle în vasul în care ai făcut puiul și lasă-le să se facă timp de 1 minut, apoi amestecă-le cu ceapa albă tocată și mugurii de fasole.

Adaugă puiul și sosul. Amestecă. Adaugă tăiețeii și amestecă ușor ca să-i acoperi uniform de sos. Pune și ceapa verde și pătrunjelul.

Dacă vrei, poți arunca o mână de alune tocate deasupra.

Foto: 123rf.com