1. Se scot foile de aluat de la congelator şi se lasă să se încălzească la temperatura camerei.
  2. Între timp, se curăţă şi se rad morcovii şi ghimbirul pe răzătoarea mică. Varza se spală şi se toacă mărunt.
  3. Separat, se pun 2-3 linguriţe de ulei să se încingă şi se presară alunele măcinate fin, morcovul şi ghimbirul. Se amestecă continuu să nu se lipească. Se adaugă treptat şi varza tocată. Se lasă să se înmoaie, se adaugă şi usturoiul pisat, sare, bambusul conservat, piperul măcinat şi fasolea scursă în prealabil. Sosul de soia se pune spre sfârşit, ca să nu îşi piardă gustul.
  4. După ce s-a făcut compoziţia de legume, se lasă să se răcească şi se pregătesc foile. Se umplu cu legume, se ung cu gălbenuş ca să nu se dezlipească şi se prăjesc. Se lasă să capete culoarea aurie, apoi se scot şi se pun să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie. Se servesc la aperitiv ornate cu ceapă verde tocată mărunt.