1. Se mixează untul cu ouăle într-un bol până devin o cremă spumoasă. Se adaugă nucile pisate, o parte din fulgii de grâu sau cereale, făina, praful de copt stins în zeamă de lămâie şi se amestecă până ce devine o cocă uşor de modelat şi se lasă la frigider aproximativ 30 de minute.

2. Se dă drumul la cuptor, la o temperatură potrivită şi se pregăteşte tava cu hârtie pentru copt.

3. Se scoate coca de la rece şi se întinde cu sucitorul o foaie potrivit de groasă. Se fac formele cu mâna sau cu o formă specială, se aşază pe tavă, se face o mică adâncitură în cocă şi se pune dulceaţă de care aveţi, o alună, fulgi sau cereale şi nuca tăiată Julien. Se ţin la cuptor până capătă o culoare arămie.

4. După ce s-au răcit, se pudrează cu zahăr farin şi se servesc cu o băutură răcoritoare, cafea sau un lichior de ciocolată.