Învaţă să prepari cel mai spectaculos desert cu dovleac, cremă de brânză şi nuci caramelizate din lume! Se prepară simplu şi textura spumoasă va vrăji chiar şi pe cei mai mofturoşi invitaţi.

Mod de preparare:

Pentru primul strat: Amestecă făina, untul şi ½ ceaşcă de nuci. ând s-a omogenizat, presează blatul sfărâmicios într-o tavă unsă şi coace 15 minute la foc mediu (180 grade). Lasă blatul să se răcească.

Pentru al doilea strat, de brânză: Amestecă crema de brânză cu zahărul pudră într-un blender sau cu mixerul şi adaugă încet, cu o lingură, o ceaşcă de frişcă bătută bine. Întinde crema spumoasă de brânză peste blatul răcit şi dă deoparte.

Pentru stratul al treilea, de dovleac: Amestecă laptele, praful de budincă, piureul de dovleac, scorţişoara, ghimbirul uscat, ienibaharul şi nucşoara cu 1 ceaşcă de frişcă bătută bine. Întinde crema spumoasă de dovleac aromat peste stratul de cremă de brânză.

Pentru topping: Întinde restul de frişcă peste stratul de dovleac aromat şi presară nuci deasupra. Dă la frigider cel puţin trei ore înainte de servirea desertului delicios cu dovleac şi cremă de brânză.