Învaţă să prepari un cheesecake raw cu cireşe delicioase, dulce, sănătos şi cu puţine calorii.

Mod de preparare:

Amestecă migdalele într-un blender până devin o pastă groasă. Adaugă restul de ingrediente şi amestecă bine. Presează crusta într-o formă de tartă şi dă la congelator până se întăreşte bine.

Pune alunele caju şi curmalele la înmuiat într-un bol cu apă. După 2 ore, scurge apa şi amestecă-le într-un blender, până devin o pastă. Pune deoparte uleiul de cocos şi lecitina. Adaugă cireşele şi restul de ingrediente pentru crema de cheesecake în blender, peste pasta de caju şi omogenizează bine.

Adaugă la final uleiul de cocos şi lecitina şi mai amestecă puţin la viteză mare.

Toarnă crema de cheesecake raw peste crusta întărită din migdale şi cocos şi dă la congelator prăjitura până se întăreşte în formă.

Scoate cheesecake-ul din congelator şi serveşte cu cireşe proaspete deasupra şi, eventual, frişcă raw.