Business-urile dulci, cei care vând delicii de acest tip la pachet, sunt provocate de concurență nu doar la capitolul rețete, gust, ci și la prezentare. Este o bătălie a gusturilor din care câștigă…cine știe să își vândă mai bine produsele. 

Știm prea bine că uneori prăjiturile nici nu au nevoie de vreo prezentare, sunt alese cu ochii, dar dacă gustul lor este – așa cum era sperat – unul divin, cu atât mai bine. Nu ar trebui să fie vreo dezamăgire nici la capitolul prezentare și ambalare. Iată de ce alegerea unor forme de copt pentru prajituri poate conta la fel de mult ca și rețeta în sine. 

Ce poate fi greșit când alegeți formele de copt?

Forma de copt contribuie, la rândul său, la redarea formei prăjiturii și la modul în care aceasta se coace. Pentru cei care au nevoie cantitativ mai multe forme de copt pentru prăjituri, diverse, care să respecte principiile actuale și anume să fie din materiale biodegradabile, pot conta pe un furnizor de nișă – Snick Ambalaje. Vor găsi în stoc imediat disponibil forme de copt rotunde, din carton, din lemn, cele dreptunghiulare, specifice pentru diverse tipuri de prăjituri și deserturi – tarte, torturi, prăjituri fel de fel, checuri etc.

Ce poate fi greșit când sunt alese? Contează forma lor, dimensiunea lor, dar și calitatea materialelor. Dacă nu au susținerea bună, dacă aluatul se lipește de suprafața lor, astfel de inconveniente strică tot produsul. 

Greșit este de asemenea să verificați foarte des cuptorul, prin deschiderea acestuia. O metodă care nu face altceva decât să producă pierderi de căldură și coacere neuniformă. Variațiile de temperatură sunt contraindicate și la unele rețete veți vedea că aluatul nu se mai umflă sau efectiv nu iese așa cum ar trebui. Se spune că o regulă de aur este să nu deschidem cuptorul mai repede de 20 de minute de la momentul în care tava a fost introdusă în interior. 

Greșit este și dacă nu nivelăm aluatul, chiar dacă forma de copt a fost aleasă bine. Specialiștii în arta culinară spun că este necesar acest pas, pentru a avea o prăjitură cu aspect perfect. Mai cu seamă pentru că urmează și partea de finisaje, de cremă așezată deasupra. 

Comandați rapid și ușor, online, de la Snick Ambalaje 

Snick Ambalaje pune la dispoziție o gamă vastă de ambalaje, dintre cele mai diverse, nu doar pentru cofetării și gelaterii. Acestea sunt biodegradabile, în diverse forme și mărimi și pot fi comandate din portalul online și livrate oriunde în țară. 

În funcție de valoarea comenzii puteți aplica și diverse discounturi. Iar dacă sunteți la prima experiență în colaborarea cu acest furnizor, puteți opta pentru bine și pentru solicitarea unei sacoșe de mostre, gratuit. Veți putea astfel testa și alege în consecință, în funcție de rețetele pe care le promovați. 

Despre cât de savuroase, cremoase și fragede sunt prăjiturile voastre se va duce vestea. Așadar alegeți să puneți la punct chiar și ceea ce pare un detaliu nesemnificativ în aparență.


Contact: 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

[email protected]