Fie că băuturile alcoolice sunt secretul tău pentru a da savoare preparatelor de sărbătoare, fie că știi cum să pui în valoare meniurile festive alături de licori fine, FineStore este ajutorul tău încredere în această perioadă!

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România are o oferă variată de licori rafinate, la prețuri bune, cu care le poți oferi adevărate răsfățuri senzoriale membrilor familiei sau invitaților care îți vor trece pragul de sărbători.

Fie că ești în căutare de vin sau bere, pe care să le folosești pentru a frăgezi carnea de friptură, fie cauți un lichior fin pentru deserturi cu gust absolut divin, pe FineStore găsești tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice, de la licori tradiționale, vodkă, rom, gin, whisky, tequila coniac și până la nelipsita șampanie din zilele de sărbătoare, dar și peste 100 de modele de coșuri cadou elegante, din care te poți inspira pentru cadouri bărbați, de exemplu, dar și diverse sortimente de cafea, ceai sau sirop și nu numai! Pe lângă oferta variată de produse cu prețuri bune, beneficiezi și de livrare rapidă pe tot teritoriul României, exceptând perioadele aglomerate, transport gratuit pentru comenzi ce depășesc 199 de lei și posibilitate de retur în 45 de zile!

Sărbătorile au bun gust cu FineStore

O vizită pe FineStore.ro îți va servi cu siguranță ca sursă de inspirație pentru a alege licori care îi vor impresiona până și pe cunoscători. La aperitiv, poți asocia cu piftia, toba sau șoriciul, de exemplu, cu un coniac Frapin, ce poate fi savurat fie cu gheaţă, fie în combinație cu apă tonică, pentru arome nebănuite. Pentru doamne, poți alege licori realizate din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, precum Mozart, lichiorul cremos şi intens aromat ce îşi extrage esenţa din cele mai bune boabe de cacao, ciocolată belgiană delicioasă, fructe şi boabe de cafea Arabica intens aromate, sau Shanky’s Whip, ce abundă în note de caramele cu unt şi condimente, ori Tequila Rose, care poate fi adăugată oricând și în cafea, pentru a obține o băutură neașteptat de delicioasă.

Domnii vor fi cu adevărat surprinși dacă vor descoperi la masa ta de sărbătoare că ai luat în considerare și tării dintre cele mai variate, de la Crystal Head, o vodkă pură şi sofisticată, filtrată de şapte ori, ori Au Vodka, singura vodkă din lume filtrată prin aur, sau vodka Mont Blanc, definită de eleganţă pur franţuzească, transparenţă ca de diamant şi un gust inconfundabil, sau Stalinskaya și până la diverse sortimente de whisky cunoscute în lumea întreagă. Alegeri inspirate pot fi Kamiki, primul brand de whisky din lume ce foloseşte cedrul japonez pentru a-şi matura final licorile, Nucky Thompson, blendul fabulos de whisky scoțian, apreciat atât în degustări seci sau în reţete clasice de mix-uri. Bărbații cu gusturi selecte vor fi încântați să savureze și un rom aromat, precum AH Riise, băutură perfect armonizată, care etalează intensitate şi mult rafinament în degustare, sau Matusalem, cunoscut ca şi “coniacul romurilor”, ori Dictador, romul columbian înzestrat cu arome complexe şi catifelate, care îmbină nuanţe de caramel, cacao, cafea şi condimente.

Vinurile care condimentează fripturile delicioase

Dacă nu te-ai hotărât cu ce să asociezi preparatele tradiționale din carne de porc, este bine să știi că vinurile roșii seci sunt cea mai potrivită alegere. În funcție de preferințe, tot pe FineStore găsești atât vinuri deosebite cultivate în podgorii românești, dar și sortimente de pe meleaguri străine, precum Bruno Vespa, care încântă cu aromele sale intense și complexe, Foss Marai, care oferă intensitate şi complexitate la orice degustare, dar și Masi, captivant prin eleganţa, simplitatea şi prospeţimea sa deosebită. Cea care va oferi întotdeauna rafinament momentelor de răsfăţ culinar va fi șampania, iar aici Gosset, cu gust proaspăt, elegant, fructat, reprezintă cu adevărat sofisticatul savoir-faire franțuzesc pe care îl poți împărtăși cu cei dragi pe 31 decembrie la ora 24!

Este bine să mai știi că, în situația în care ai nelămuriri privind alegerile tale, poți miza pe suportul specialiștilor FineStore direct în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti, sau prin call center, dacă faci cumpărături online! Alegeri inspirate și sărbători gustoase!