Salam de biscuiti imbracat in rulada

O reteta ce combina salamul de biscuiti obisnuit cu rulada si le imbraca pe amandoua in ciocolata amaruie. Reteta trimisa de Monica Antoniciuc, din Galati.

Rulada de curcan

Rulada de curcan este un aperitiv gustos si sanatos. Va asigura succesul oricarui meniu de sarbatoare!

Rulada de carne cu branza

Rulada de carne de vita cu branza este suculenta si foarte gustoasa. O poti prepara cu orice ocazie, pentru ca este pe gustul tuturor.

Ruladă cu gem

Gemul de caspune pe care l-ati facut la inceputul verii trebuie incercat la aceasta reteta de rulada foarte simpla si delicioasa, trimisa de Viorica Nuta, din Olt. Desigur, orice alt gem aveti in camara il puteti folosi la acest desert usor de preparat.

Rulada de miel cu pasta de masline

Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau familia, incearca aceasta rulada de miel cu pasta de masline, propusa de Chef Doru Serban la emisiunea „Draga mea prietena” de la Kanal D. 

Rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval

Dacă ai nevoie de un aperitiv gustos și arătos, dar vrei să-l faci foarte repede și fără efort, aceste rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval sunt o idee foarte bună. 1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade. 2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei. 3. Se întinde aluatul de pizza […]

Rulada cu zmeura

Pentru cei care abia aşteaptă vara pentru a putea savura fructe din belşug, am pregătit o rulada delicioasa, umpluta cu zmeura.

Rulada cu crema de branza

Aceasta rulada usoara cu crema de branza, dupa o reteta garantata de cititoarea noastra, va fi cu siguranta pe placul intregii familii. Este un desert pe care orice gospodina trebuie sa-l incerce macar o data.

Rulada de cartofi

Rulada de cartofi este potrivita mai ales pentru zilele de post, dar o poti prepara in orice alt moment, pentru ca este delicioasa. Si este mai simplu de facut decat ai crede!

Ruladă de cacao cu cremă de lapte

Această ruladă de cacao cu cremă de lapte este desertul perfect dacă îți plac dulciurile cremoase. Iată cât de simplă e rețeta! 1. Se bat albuşurile spumă cu zahărul şi cu zahărul vanilat. Se adaugă gălbenuşurile, esenţa de rom, făina şi cacaua. Se amestecă uşor și se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt care se dă la cuptor […]