Rulada de carne de vita cu branza este suculenta si foarte gustoasa. O poti prepara cu orice ocazie, pentru ca este pe gustul tuturor.

Ingrediente:

800 g carne tocata de vita 2 cepe un fir telina un morcov 150 g masline verzi 4-5 rosii uscate, in ulei 150 ml supa de vita 2 oua sare piper 2 linguri ulei 5-6 bile mozzarela pentru umplutura
Mod de preparare:

1. Ceapa si carnea tocata se pun la calit in ulei. Se adauga morcovul ras si telina taiata cubulete.
2. Se presara cu sare si piper, tinand cont si de maslinele care sunt sarate, si se lasa pe foc pana ce amestecul se rumeneste bine. Se toarna supa si se lasa sa fiarba pentru a se obtine un amestec scazut care se lasa la racit.
3. Se adauga apoi maslinele taiate marunt, rosiile scurse si taiate marunt si ouale batute. Se asaza aluatul de carne intr-o foaie de copt, se formeaza un dreptunghi, se asaza pe mijloc bilele de mozzarella, una dupa alta, se ruleaza, se strange si se transfera intr-o forma de copt. Se pune la cuptor pentru o ora, la bain-marie. Se lasa sa se raceasca in tava si apoi se scoate, se desface si se taie.