Friptura de porc cu alune

Daca te-ai saturat de fripturile clasice, cu ingrediente banale, incearca o friptura de porc cu alune. Preparatul e putin neobisnuit, insa schimbarea va fi binevenita.

Conuri de brad din ciocolata

Intra in spiritul Sarbatorilor de Iarna si serveste la micul dejun sau la desert niste conuri de brad din ciocolata. Sunt foarte usor de facut, iar aspectul lor e foarte realist.

Oameni de zapada – aperitiv

Un aperitiv foarte simpatic, care in mod cert ii va surprinde placut si ii va incanta atat pe cei mari, dar mai ales pe cei mici. Incearca sa faci aperitivele diferit anul acesta, si sigur masa de Craciun sau cea de Revelion va fi un real succes.

Cartofi acordeon

Daca te-ai saturat de acelasi piure de cartofi ca si garnitura la friptura preferata, trebuie sa incerci o portie de cartofi acordeon. Sunt mult mai prezentabili si, daca ai musafiri, sigur vor fi incantati de schimbare.

Braduti de Craciun din bezea

Pe langa dulciurile traditionale pe care ne-am obisnuit sa le avem pe masa in ziua de Craciun, niste braduleti comestibili si aspectuosi ar putea da un plus de farmec.

Piftie de porc

Nimic nu se compara cu o piftie de porc traditionala, preparata in casa cu putin timp inainte de Craciun.

Fulg de nea cu nectarine

In pragul Sarbatorilor de Iarna, si nu numai, indulcestete cu un fulg de nea cu nectarine, un dulce de casa bun de mancat pe saturate. Reteta a fost trimisa de Petria Florescu, din Mehedinti.

Prajitura Alba ca Zapada cu crema de lamaie

Sigur ai auzit de, sau chiar ai mancat pana acum, prajitura Alba ca Zapada. Ei bine, iata cum o poti prepara pentru a obtine un desert delicios, cu crema de lamaie.    

Lebar de casa

Vesnic prezent pe platourile de aperitive in ziua de Craciun, acest preparat este foarte satios si gustos.  Incearca aceasta reteta de lebar de casa, caci sigur va fi mult mai apreciat ca cel de cumparat.

Toba de casa

Daca pana acum cumparai, ai putea sa incerci ca anul acesta sa prepari toba de casa si sa te bucuri de gustul unui preparat facut de tine.