Un aperitiv foarte simpatic, care in mod cert ii va surprinde placut si ii va incanta atat pe cei mari, dar mai ales pe cei mici. Incearca sa faci aperitivele diferit anul acesta, si sigur masa de Craciun sau cea de Revelion va fi un real succes.

Ingrediente

6 oua mari fierte tare 6 oua mici fierte tare piper boabe 1 morcov bete de lemn pentru frigarui patrunjel
Mod de preparare:
  1. Fierbe si cojeste ouale. Curata si taie capetele morcovului, apoi taie de la fiecare capat cate 6 felii.
  2. Taie ambele capete ale oualor, incat sa le aplatizezi. Infige cate o frigaruie in 2 oua, unul mare si unul mic, cu cel mic deasupra.
  3. Suprapune feliile de morcovi 2 cate 2, punand una mica peste alta mare, apoi da o gaura central in fiecare cu o alta frigaruie.
  4. Pune “palarioara” obtinuta pe frigaruia fiecarui om de zapada.
  5. Infige cate 2 boabe de piper pentru ochi in oul mic si cate 3 boabe in oul mare, drept nasturi.
  6. Cresteaza cu cutitul in morcov pentru a crea un con micut, pe care il pui cu rolul de nas.
  7. Rupe cate 2 frunze de patrunjel si infige-le, cu rolul de maini, in trunchiul omului de zapada.