O bucătărie trebuie echipată cu numeroase instrumente pentru a putea pregăti unele dintre cele mai bune mâncăruri și prăjituri. O gospodină desăvârșită și un pasionat de bucătărie știu cât de importante sunt aceste aspecte, iar din acest motiv găsești în bucătăriile lor multe ustensile. Pentru a te bucura și tu de o gamă largă de instrumente necesare pentru o bucătărie ideală, KitchenShop te așteaptă!

KitchenShop este locul cel mai potrivit pentru activitatea pasionaților de bucătărie. În cadrul acestui magazin online – și fizic – găsești absolut toate ustensilele și accesoriile, dar și electrocasnice de care ai nevoie pentru o bucătărie echipată corespunzător. Găsești online diferite tipuri de cuțite, oala sub presiune, seturi de veselă, seturi pentru băuturi și multe alte produse de acest tip. Gama de produse include totul pentru gătit, pentru servirea mesei, depozitare și organizare, cât și articole în materie de curățenie. 

Bucătăria reprezintă pentru mulți dintre noi un spațiu de relaxare. Foarte multe femei și bărbați se simt relaxați atunci când gătesc sau prepară prăjituri pentru cei dragi. Datorită acestui aspect, ei achiziționează deseori o tigaie specială pentru fiecare preparat sau seturi pentru prepararea băuturilor ori alte produse care să le ofere un gust diferit mâncărurilor. Pasiunea pentru bucătărie îi face să găsească mereu ceva nou cu care să își impresioneze familia sau invitații. 

Gust special al preparatelor la cuptor

Știm cu toții că mâncarea la cuptor este mai savuroasă, mai sănătoasă și, nu în ultimul rând, cel mai ușor de preparat. Pentru că nu trebuie să petreci atât de mult timp lângă ea, poți programa cuptorul și timpul de preparare este de obicei redus, acestea sunt preferatele mămicilor. Totodată, majoritatea pasionaților de bucătărie optează pentru diversitate și acest lucru înseamnă și preparate la cuptor. 

În funcție de ceea ce prepari, KitchenShop are o secțiune dedicată doar pentru preparatele realizate la cuptor. În această categorie găsești tăvi și forme pentru prăjituri, pentru tarte și plăcinte, tăvi și forme de brioșe, pentru diferite specialități, pentru friptură, pizza, pentru pâine și cozonac, pentru souffle sau Ramekin, cât și vase de fontă. 

Toate aceste produse sunt special concepute pentru un gust mai bun al mâncării la cuptor și o gătire mai ușoară a prăjiturilor. De sărbători, când în toate casele miroase puternic a cozonac și prăjituri, nici tu nu te poți lăsa mai prejos! Comandă online tăvi speciale și forme de prăjituri, pentru a-i surprinde pe cei dragi cu un gust de excepție!

Electrocasnice ideale pentru orice spațiu

Deși nu toate bucătăriile sunt mari, există electrocasnice care se potrivesc în orice spațiu. Foarte multe dintre ele sunt existente în fiecare bucătărie. Pe site-ul kitchenshop.ro găsești o varietate de electrocasnice care se încadrează în orice bucătărie. 

Gama de produse din acest tip include electrocasnice de mixare și procesare, aparate de gătit, pentru sandwich, toast și fiert ouă, aparate pentru popcorn, sucuri și deserturi, accesorii pentru electrocasnice, pentru cafea și ceai, plite electrice, sisteme de climatizare, electrocasnice pentru păstrarea alimentelor, ascuțitori electrice de cuțite și, nu în ultimul rând, jardiniere inteligente. 

Comandă online 

Suntem în era vitezei, totul se mișcă amețitor de repede. Ne place mâncarea bună, dar care să se prepare și rapid. Nu avem timp de pierdut printre rafturile magazinelor. Cam rare par să fie momentele în care ne permitem să ne plimbăm în voie și tihnă printre raioanele magazinelor. De cele mai multe ori suntem într-o fugă continuă pentru a rezolva ceva. 

Dacă timpul sau locația nu permit să mergem în magazinele fizice, KitchenShop are un lanț de magazine, atunci online-ul rămâne de bază. Ofertele sunt în pagina oficială.

Contact: 

[email protected]