Stii ca cele mai bune deserturi sunt cele acrisoare, iar gustul unei fripturi este puternic accentuat de lamaie, fie ca vorbim de pui sau peste, nu? Iata un mod inedit in care poti avea tot timpul gustul de lime si lamaie in casa, sa le folosesti la mai multe preparate, iar cele doua arome citrice sa fie oricand la discretie.

Lemondor LimoneInlocuieste lamaia cu Lemondor Limone si limeul cu Lemondor Lime de la Polenghi

Urmeaza sa pregatesti o crema de lamaie pentru prajiturile tale acrisoare? Nimic mai usor, o poti face fara a mai depune efort storcand si razuind 3 lamai.

Ai pofta sa incerci reteta noastra de tarta cu lime? Pai atunci sigur stii ca iti trebuie cam multe fructe pentru a obtine cei 180 ml necesari prepararii tartei.

Te-ai hotarat sa mananci sanatos? Atunci e musai sa pui in practica si o salata de pui cu avocado, cu un dressing delicios, pe care il obtii din miere si suc de lime.

Poate ai crede ca nu poti inlocui fructul aromat si usor intepator cu nimic altceva, insa iata ca exista si o alternativa.

Orice preparat acrisor ai gati, nu mai e necesar sa faci o excursie pana la magazin ori de cate ori trebuie sa cumperi un lime pentru retetele tale.

E suficient sa ai Lemondor in frigider si vei avea suc de lamai din Sicilia si sucul lamailor verzi de Caraibe la tine in bucatarie.

 De ce Polenghi Lemondor?Lemondor lime

Pentru ca e mai comod si garantat vei simti schimbarea in bine. Atat varianta Limone cat si Lime vin intr-un ambalaj tare simpatic, ce parca se completeaza reciproc, iar intr-o sticluta ai din start 125 ml de suc de lamaie si lime de calitate.

Lemondor, venit gata imbuteliat din Italia, nu contine deloc apa.
In fiecare sticluta vei gasi doar suc de lamaie sau lime, in proportie de 99,81% si uleiurile esentiale puternic aromate din coaja celor doua fructe, in proportie de 0,12%.
Lemondor Lime contine sucul a 6 lime, iar daca ai nevoie sa storci 5 lamai, e suficient sa folosesti o sticluta de Lemondor Limone, caci vei obtine acelasi rezultat.

Arata-ne ce ai gatit acrisor si castiga produse Polenghi Lemondor

Inscrie-te in concurs completand formularul de mai jos si ataseaza o poza in care ne arati un preparat gatit de tine, in care ai adaugat lamaie sau lime, ori sucul acestor fructe, si poti castiga unul din cele 10 premii constand in 5 produse Polenghi.

Atentie! Sunt acceptate pentru inscriere doar imaginile originale, iar in acest scop toate inscrierile vor fi verificate.

Citeste aici regulamentul oficial al campaniei “Gateste acrisor si castigi cu Lemondor”


Concursul s-a incheiat. In urma extragerii, castigatorii sunt:

Tiron Iuliana
Mihaela Crisan
Tanasie Alina
Marinescu Alexandra
Manase Grazia
Diaconu Luminita
Ionas Florian
Coman Monica Nicoleta
Balta Geanina
Anton Robert Rudy