Croque Madame

Dupa deliciosul Croque Monsieur, ti-am pregatit un alt sandvis, similar, dar cu un detaliu ce face diferenta: Croque Madame.

Cordon Bleu

Cordon Bleu e un preparat cu traditie din bucataria frantuzeasca pe care il gatesti rapid, cu ingrediente pe care cel mai probabil le ai deja in casa.

Quiche Lorraine cu bacon si praz

O tarta aperitiv delicioasa, din bucataria frantuzeasca, pe care o poti servi la micul dejun, pranz sau ca o gustare intre mese.

Tartiflette

Cartofi gratinati sigur ai mai incercat pana acum. Daca ti-au placut, sigur vei iubi reteta asta de Tartiflette. Preparatul e traditional frantuzesc si aduce atat cu cartofii gratinati, cat si cu o musaca.

Macarons cu menta si ciocolata

Combinatia dintre menta si ciocolata e cu atat mai buna cu cat e intr-un fursec fin, delicios si usor crocant. Pentru a savura macarons cu menta si ciocolata la adevarata lor valoare, lasa-le 1-2 zile intr-o cutie inchisa inainte sa le mananci.

Eclere cu ciocolata si crema de vanilie

Cele pe care le iei din cofetarie pot arata mai bine, insa numai daca faci eclerele in casa poti fi sigur de prospetimea lor. Ies foarte bune si cu putina indemanare, chiar arata foarte bine.

Croissante cu unt

Fragede si cu o aroma delicioasa de unt, croissantele sunt perfecte pentru a fi servite la micul dejun sau intre mese, alaturi de cafea.

Madeline de casa

Delicioasele madeline, prajiturelele frantuzesti pot fi facute, si chiar foarte usor si in casa. Vezi cum prepari un desert fraged si aromat.

Crema de zahar ars crocanta

Crema de zahar ars presupune caramelizarea zaharul, iar daca vrei sa gusti un desert cu gust autentic, caramelizarea trebuie sa fie ultima etapa, facuta de cele mai multe ori cu un pistol cu gaz (torta culinara). Iata un mod in care poti gusta o crema de zahar ars delicioasa, cremoasa la interior si crocanta la […]

Macarons cu ciocolata

Iti plac delicioasele prajiturele in varianta cu ciocolata? Invata cum poti prepara acasa macarons cu ciocolata cu putin efort.