Fără nici un fel de urmă de îndoială, putem să spunem că smartphone-urile sunt device-uri esențiale în ziua de astăzi, deoarece ne ajută în extrem de multe situații. Socializăm și comunicăm cu persoanele apropiate mult mai ușor, putem realiza fotografii sau filmări, asculta muzică, privi serialele preferate, folosi funcția de GPS și așa mai departe, totul prin intermediul unui telefon mobil inteligent pe care cu toții îl avem în buzunar.

Un telefon este în ziua de astăzi mai mult decât un simplu device pentru efectuarea apelurilor și este greu să ne imaginăm cum ar arăta viața fără acesta, în special în ceea ce privește viața socială.

Pe cât de util ne este telefonul în viața de zi cu zi, trebuie să știm că există momente în care trebuie să îl lăsăm de-o parte și să ne concentrăm la ce avem de făcut.

În momentul în care suntem la volan, utilizarea smartphone-ului este complet interzisa prin lege, deoarece este vorba despre siguranță. Există legi stricte cu privire la utilizarea telefonului la volan. Totuși, în anumite momente putem avea nevoie de smartphone, chiar și atunci când suntem la volan. Pentru cei care nu au navigație la mașină, smartphone-ul este device-ul perfect care se poate utiliza pe post de GPS sau player audio.

Pentru a nu fi nevoiți să țineți telefonul în mână în timp ce conduceți un autoturism, este recomandat să aveți în dotare un suport pentru acesta. Există pe piață o mulțime de suporturi auto pentru smartphone, suporturi care se pot monta fie prin intermediul unei ventuze pe parbriz, fie cu bandă dublu adezivă pe bord sau într-una din gurile de ventilație.

În acest fel, aveți posibilitatea de a asculta muzica preferată dar și posibilitatea de a parcurge traseul corect către destinație, fără a risca să fiți amendați pentru că țineți telefonul în mână, sau mai rău, fără a risca un accident din pricina faptului că ați stat prea mult cu smartphone-ul în mână. În plus, anumite suporturi auto telefoane au propriul incarcator fara fir, ceea ce înseamnă că, nu veți rămâne niciodată fără baterie la device.

Care sunt cele mai importante motive pentru a utiliza un suport auto pentru telefon?

Pentru navigație

În ziua de astăzi navigația în mașină este esențială. Avem extrem de multe lucruri pe care le putem vizita și bineînțeles că nu putem cunoaște toate trasele pe de rost. Chiar dacă autoturismul nu este dotat cu navigație din fabrică, smartphone-ul este mai mult decât suficient pentru a putea ajunge la destinație utilizând cea mai scurtă rută posibilă, iar dacă avem un suport de calitate pentru telefon în mașină, lucrurile vor fi mult mai simple.

Răspundeți la apeluri fără a lua mâinile de pe volan

Comunicarea este și vă rămâne mereu una dintre principalele utilizări ale telefonului, fie că vorbiți la birou sau cu prietenii ori cu familia. Când vă aflați în mașină, acest lucru trebuie făcut fără mâini, așa că este important să aveți telefonul poziționat la îndemăna, iar acest lucru îl puteți face cu ajutorul unui suport auto. În plus, daca suportul dumneavoastră are și încărcare wireless, puteți utiliza smartphone-ul fără încetare indiferent de distanța pe care trebuie să o parcurgeți și de cât va dura acest lucru. Mulți șoferi folosesc o cască Bluetooth pentru a efectua și a primi apeluri, însă acest lucru este ușor inconfortabil și trebuie să duceți grija încărcării unui baterii în plus. Smartphone-ul poate reacționa chiar și în baza comenzilor vocale, fapt pentru care, un suport pentru telefon în mașină, este mai mult decât recomandat în special dacă petreceți mult timp la volan. Am putea spune că, un suport auto trebuie să fie obligatoriu în ziua de astăzi, cu atât mai mult pentru acele persoane care lucrează zilnic pe mașină.

Divertisment

Să conduceți sute de km, poate deveni plictisitor în multe situații, în special pentru pasageri. Dacă aveți un suport auto de calitate, pasagerii pot utiliza suportul împreună cu smartphone-ul pentru a rula podcast-uri de exemplu. Folosind un suport pentru mașină, puteți accesa în siguranță și cu ușurință divertisment audio sau chiar video (cu condiția ca șoferul să nu fie distras), pentru a păstra acele curse lungi cât mai interesante.

Încărcarea smartphone-ului

Dacă este utilizat pe post de navigație sau pentru conținut audio, telefonul se va descărca rapid. Alegeți un suport cu încărcare wireless pentru smartphone și în acest fel veți ajunge la destinație cu bateria 100%, și nu veți avea nici un fel de emoție că veți greși drumul.

Bineînțeles că, trebuie că telefonul dumneavoastră să dispună de funcția de încărcare wireless. Chiar și fără această funcție, un suport de telefon vă ajuta să încarcați și prin cablu device-ul, oferind posibilitatea de a aranja firul de încărcare comod, astfel încât să nu vă încurce în timpul mersului.

Unde puteți găsi un suport auto pentru smartphone?

Fie că doriți un suport auto simplu sau cu încărcare wireless, un suport cu prindere magnetică sau prindere clasică, un suport care se montează pe bord, în parbriz sau într-un aerator, la numai un simplu click distanță, accesând un magazin online potrivit, puteți găși soluția cea mai avantajoasă. Putem discuta despre o gamă foarte variată de suporturi auto de cea mai bună calitate și la prețuri corecte, dar și multe alte accesorii de tip GSM pentru telefoane și nu numai.

Fie că sunteți în căutarea unor suporturi auto pentru telefon, incarcatoare, huse, folii de protecție pentru ecran, articole pentru stocare date, cabluri, baterii externe, boxe portabile, articole audio, adaptori, hub-uri și așa mai departe, puteți găsi tot ce aveți nevoie dacă veți căuta în locul potrivit.