Frigărui de porc cu rozmarin
1. Se pun într-un bol uleiul şi rozmarinul măcinat şi se lasă 30 de minute. Între timp, se pune o oală cu apă pe foc şi când aceasta începe să fiarbă se adaugă feliile de şuncă timp de 1 minut, după care se scot, se lasă la scurs şi se presară cu puţin piper.
2. Muşchiuleţul de porc se spală şi se curăţă de pieliţe şi se taie bucăţi de 3-4 cm. Se bagă alternativ pe beţele de frigărui bucăţile de carne (o felie de muşchi, o felie de şuncă) şi de usturoi, apoi se presară sare, piper şi oregano.
3. Frigăruile se ung cu amestecul de ulei şi rozmarin, apoi se pun într-o tigaie încinsă şi se prăjesc câteva minute pe fiecare parte, până se rumenesc. Se servesc imediat şi se ornează cu frunzuliţe de rozmarin.
 
                        :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2015/08/Pasca-traditionala.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/11/97540781_l.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2020/03/43929813_s.jpg)