Ti se intampla des sa cumperi banane si sa nu se manance toate, iar in cele din urma sa fii nevoita sa le arunci, de coapte ce sunt? Pentru a nu mai arunca mancarea si totodata banii, ti-am pregatit 5 retete de deserturi usoare, toate avand la baza bananele coapte prea tare.

Fursecuri-sanatoase-din-3-ingredienteFursecuri sanatoase

O banana foarte coapta si alte 2 ingrediente sunt tot ce iti trebuie pentru a obtine niste fursecuri hranitoare, care nu ingrasa, caci nu contin zahar sau faina. Vezi cum prepari fursecurile sanatoase din 3 ingrediente.

 

 

 

Briose de bananeBriose-de-banane-988x1024

Perfecte la micul dejun, dar si ca o gustare intre mese, briosele cu banane sunt exact ce iti trebuie daca vrei sa diminuezi cantitatea de zahar pe care o mananci, caci in afara de cel continut de fructe, briosele nu au zahar adaugat. Incearca reteta de briose de banane.

 

 

Gogosi-din-banane-1024x680Gogosi din banane

Unul din cele mai rapide preparate din acest top, gogosile de banane sunt un desert cu specific asiatic, dar care se face numaidecat. Inlocuieste cu succes o reteta obisnuita de gogosi, mai ales daca ai cateva banane rascoapte pe care nu vrei sa le arunci.

 

 

Chec cu banane si nuca de cocosChec-cu-banane-si-nuca-de-cocos

Bananele sunt ingredientul principal si in acest preparat, iar impreuna cu cocosul formeaza un desert delicios, perfect pentru servit musafirii. Fructele si fulgii de nuca de cocos ofera checului cu banane o consistenta deosebita, pe care trebuie sa o incerci.

 

 

Inghetata-de-banane-3-ingredienteInghetata de banane

Cea mai simpla dintre retete este si cea care va fi mai de folos cand se va incalzi afara, asa ca pastreaza reteta. Cu ajutorul ei poti face inghetata delicioasa de banane in casa din 3 ingrediente, in doar cateva minute.

 

 

 

 

Alege o reteta si pregateste-o, nu arunca bananele coapte, cand poti sa le transformi in deserturi delicioase.