Pulpa de miel este potrivita pentru orice moment al anului, dar mai ales de Paste. Prepar-o cu rozmarin si va fi pe placul tuturor.

Ingrediente:

o pulpa de miel fara os 3 linguri miere 2 linguri mustar iute o lingurita piper o lingurita coaja de lamaie 3 catei de usturoi sare piper 2 crengute rozmarin pentru copt
Mod de preparare:

1. Intr-un vas se amesteca mierea cu mustarul, piperul, coaja de lamaie rasa si usturoiul pisat. Se amesteca bine.
2. Se unge carnea cu acest amestec, se acopera cu folie si se lasa la frigider peste noapte. Se leaga carnea pentru a obtine o forma finala frumoasa, se asaza in tava de copt si se presara cu sare si piper. Se orneaza cu crengute de rozmarin.
3. Se coace friptura 20 de minute la foc mare, apoi se reduce focul la mediu si se mai coace inca 60 de minute. Se verifica daca este facuta si se lasa 10 minute inainte de taiere.