Iti vin musafiri in vizita, dar nu prea ai cu ce sa ii servesti? S-ar putea sa ai ingredientele pentru a prepara pasta de sunca cu cascaval!

Ingredientele sunt extrem de comune, deci ai toate sansele sa servesti acest aperitiv rapid.

Ingrediente

500 g sunca afumata 1 ceapa galbena 1/2 tija de telina, cu cateva frunze 100 g cascaval 1 lingura sos de rosii iute 1 lingura sos Worcestershire (optional) 2 linguri maioneza sare piper
Mod de preparare:

1. Taie sunca, ceapa si telina cubulete. Rade cascavalul pe razatoarea mica, apoi combina toate ingredientele intr-un robot de bucatarie.
2. Mixeaza ingredientele pana cand obtii o pasta omogena. Potriveste de sare si piper, apoi da pasta de sunca la frigider, acoperita cu folie alimentara, pentru 1-2 ore minim.
3. Serveste pasta de sunca cu chipsuri tortillas, cu paine crocanta sau mai simplu, cu felii de paine prajita.

S-ar putea sa-ti placa si:

Pate vegetal de ciuperci

Pate vegetal de ciuperci


Bruschete cu rosii si usturoi

Bruschete cu rosii si usturoi


Pasta de avocado

Pasta de avocado