Nu il mai cumpara, ca are mai multe E-uri decat un dictionar! Uite cat de usor e sa prepari pate vegetal de ciuperci acasa, o reteta de post mult mai sanatoasa decat ce gasesti in comert.

Unde mai pui ca e gata in 15 minute?

Ingrediente

230 g ciuperci (crimini/champignion) 1/2 ceapa mica 1 lingura sos de soia 1 catel usturoi mic 70 g nuci 1 lingura ulei salvie uscata sare piper
Mod de preparare:

1. Toaca ceapa, ciupercile si trage-le la tigaie pentru 7-8 minute, pana cand ciupercile se schimba complet la culoare.

2. Da legumele cu nucile prin robotul de bucatarie si mixeaza pana obtii o pasta omogena. Adauga sosul de soia, catelul de usturoi, sarea, piperul si salvia.

3. Da pateul vegetal de ciuperci la frigider, depozitat intr-un borcan inchis ermetic. Pateul vegetal poate rezista pana la o saptamana in frigider.

Pofta buna!