Pate vegetal de ciuperci – Reteta de post
15 minute
2 portii
Usor
Nu il mai cumpara, ca are mai multe E-uri decat un dictionar! Uite cat de usor e sa prepari pate vegetal de ciuperci acasa, o reteta de post mult mai sanatoasa decat ce gasesti in comert.
Unde mai pui ca e gata in 15 minute?
Ingrediente
230 g ciuperci (crimini/champignion)
1/2 ceapa mica
1 lingura sos de soia
1 catel usturoi mic
70 g nuci
1 lingura ulei
salvie uscata
sare
piper
Mod de preparare:
1. Toaca ceapa, ciupercile si trage-le la tigaie pentru 7-8 minute, pana cand ciupercile se schimba complet la culoare.
2. Da legumele cu nucile prin robotul de bucatarie si mixeaza pana obtii o pasta omogena. Adauga sosul de soia, catelul de usturoi, sarea, piperul si salvia.
3. Da pateul vegetal de ciuperci la frigider, depozitat intr-un borcan inchis ermetic. Pateul vegetal poate rezista pana la o saptamana in frigider.
Pofta buna!
S-ar putea sa-ti placa si:
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews