Dupa reteta asta iti iese cea mai frageda friptura pe care ai mancat-o vreodata. Cotletele de porc glazurate cu miere se lasa de seara la marinat, iar a doua zi sunt numai bune de tras la tigaie!

Ingrediente

4-6 cotlete de porc 2 linguri ulei de masline rozmarin

Ingrediente pentru marinada

70 ml otet balsamic 70 ml miere 70 g gem de caise 2 linguri mustar Dijon 5 catei usturoi sare piper
Mod de preparare:

 

1. Combina otetul cu mierea, gemul de caise, mustarul si cateii de usturoi bine maruntiti. Adauga sarea si piperul.
2. Pune cotletele de porc in marinada obtinuta si acopera recipientul cu folie de plastic. Da-le la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
3. Incinge bine o tigaie cu 1-2 linguri de ulei de masline si asaza cotletele in ea. Dupa ce le-ai rumenit pe ambele parti pentru 4-5 minute, toarna marinada si mai lasa cotletele in tigaie pentru alte 5 minute, sau pana cand friptura e patrunsa dupa gustul tau, iar sosul a scazut.

Pofta buna!


Aripioare de pui glazurate cu miere si mustar

Aripioare de pui glazurate cu miere si mustar


Friptura de curcan la cuptor

Friptura de curcan la cuptor