Chiftelutele umplute cu branza sunt extrem de practice si ideale pentru masa de pranz sau cina, servite alaturi de paste sau cu garnitura de cartofi.

Ingrediente

230 g crema de branza 3 linguri spanac oparit 1 lingura praf usturoi 120 g mozzarella 400 g amestec carne tocata 1 ou 1/2 legatura patrunjel 3 linguri pesmet 400 g sos de rosii sare piper
Mod de preparare:
  1. Amesteca spanacul oparit cu crema de branza, praful de usturoi si mozzarella rasa. Combina carnea tocata cu oul, patrunjelul, pesmetul sarea si piperul. Ia 1-2 linguri de carne tocata in mana, rotunjeste-o intre palme, aplatizeaz-o cat mai mult si adauga o lingurita din compozitia de branza si spanac in centru.
  2. Adu marginile chiftelei peste amestecul de branza, rotunjeste-o din nou si procedeaza la fel cu restul de compozitie.
  3. Intr-o tigaie usor adanca, incinge 2-3 linguri de ulei de masline si adauga chiftelele. Rumeneste-le pe toate partile, iar cand uleiul a scazut adauga sosul marinara, pune capacul si lasa-le la foc mediu pentru 20-25 de minute, sau pana se patrund, si serveste chiftelutele umplute cu paste sau piure.

Crochete cu bacon si cascaval

Oua scotiene

Crochete de legume