Prăjitură cu ciocolată la tigaie

Învaţă să prepari prăjituri delicioase cu ciocolată şi unt de arahide în tigaie. Mod de preparare: Încălzeşte cuptorul la foc mediu 180 grade. Amestecă untul şi zahărul la viteză medie circa 2 minute. Adaugă ouă şi vanilie şi încorporează uşor. Amestecă făina, pudra de cacao, praf de copt, amidon alimentar şi sare într-un castron separat […]

Sorbet de mure

Sorbetul de mure este unul din cele mai dietetice şi mai uşoare deserturi, mai ales că murele sunt foarte sănătoase. Iată o reţetă simplă. 1.   Se aleg şi se spală rapid fructele. Apoi, se presează iar sucul se trece prin strecurătoare pentru a reţine seminţele. 2.   Se bat albuşurile spumă tare. Într-un vas se amestecă […]

Băutură tonică pentru ficat

O băutură tonică pentru ficat cu proprietăți detoxifiante, care se poate bea în orice moment al zilei. Păpădia este unul din cele mai cunoscute remedii pentru un ficat sănătos.  Iată cât de ușoară este rețeta! Nu trebuie decât să amesteci toate ingredientele într-un blender și în cel mult cinci minte ai cel mai bun tonic […]

Paste primavera ultra rapide la capac

Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort. Mod de preparare: Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline […]

Mini gogoși însiropate

Mini gogoși însiropate – cele mai rapide şi cele mai aspectuoase gogoşi, inspirate dintr-o reţetă italiană. Iată cum să le faci în maxim 30 de minute. 1.   Toate ingredientele, în afară de miere, se pun într-un castron. Se amestecă bine şi, din aluatul închegat, se rup bucăţi de 1-2 cm diametru. 2.   Se pun la […]

Şarlotă cu smântână

O şarlotă cu smântână delicioasă, gata în 30 de minute, fără coacere. Iată o reţetă simplă: 1. Se prepara gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj si se lasa deoparte. 2. Smântâna foarte bine scursa se bate cu zaharul si apoi se amesteca cu gelatina. 3. Într-un vas adânc se pun piscoturile unul lânga altul si […]

Peşte cu sos roşu

 Peşte cu sos roşu foarte gustos şi uşor de făcut. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. 2.   În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin. 3.   Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc […]

Paste tricolore

Paste tricolore foarte aspectuoase şi uşor de făcut. Iată cât de simplă e reţeta! 1.   Pastele se fierb în apă cu sare timp de 10 minute şi apoi se scurg. 2.   Roşiile se taie în două, se amestecă cu pastele şi apoi se pun într-un vas de cuptor. 3.   Se aşază caşcavalul deasupra şi se […]

Tigaie de vită cu legume crocante

Tigaie de vită cu legume crocante şi foarte gustoase, ideală pentru cină. Iată cât de uşor se face această reţetă! 1.   Morcovii se taie bastonaşe subţiri, iar ardeii în fâşii subţiri. 2.   Carnea se taie, de asemenea, în fâşii fine şi, împreună cu ardeii şi morcovii, se pune la prăjit în tigaia cu ulei. 3.   […]

Pui în crustă de pesmet și verdețuri

Un preparat pentru gusturi alese. Învață să faci și tu un pui în crustă de pesmet și verdețuri delicios! 1. Se dezosează puiul și se împarte în lobi care se ung cu o linguriță de unt și se prăjesc pe ambele părți câteva minute până devin aurii. 2. Se amestecă restul de unt cu pesmetul și verdeața și se […]