Colcannon

Colcannon e o garnitura foarte similara cu piureul de cartofi, ce are in plus cateva ingrediente care ii dau o savoare aparte. Preparatul este unul traditional irlandez si se serveste cu precadere in preajma zilei Sfantului Patrick, patron al Irlandei (17 martie).

Pizza rustica

Pizza rustica gatita dupa aceasta reteta este un preparat traditional italian, mancata de regula in preajma Sarbatorilor Pascale. Asta nu te opreste insa sa o prepari pentru musafiri sau la cina, pentru familie, intr-o zi obisnuita.

Somon glazurat

Pregateste o cina rapida si sanatoasa, cu un gust incredibil de bun, din doar 5 ingrediente. Combinatia de dulceag si sarat da somonului glazurat o savoare aparte.

Pollo Parmigiana

Te-ai saturat de aceleasi retete clasice si nu stii ce sa mai pregatesti pentru cina? Incearca o bunatate traditional italiana, Pollo Parmigiana. E gata in 30 de minute si este delicios, mai ales in combinatie cu paste.

Friptura de pui cu sos de mustar

Iata un preparat la prima vedere banal, dar care sigur te va surprinde. Friptura in sine nu este cu nimic deosebita, insa sosul ii da o savoare aparte. Daca iti place puiul mai bine facut, coace-l putin mai mult pentru a te putea bucura de o crusta crocanta.

Creveti scampi cu spaghete

Crevetii scampi se prepara in doar 15 minute, deci sunt perfecti pentru a fi serviti la cina, mai ales daca obisnuiesti sa ajungi tarziu acasa. 

Pui Piccata

In 30 de minute pregatesti o cina delicioasa si aromata. Vezi cum poti prepara puiul Piccata.

Stromboli cu pui

Vrei o cina rapida, sau o gustare pentru musafiri? Incearca un preparat cu traditie in Italia, Stromboli, pe care noi l-am umplut cu un amestec de legume si pui.

Peste la cuptor

Pestele, in mod special somonul, este indicat a fi consumat cu regularitate, deoarece contine acizi grasi benefici organismului. Prepara somon la cuptor pentru intreaga familie si bucurati-va de o masa sanatoasa.

Tocana de peste

E dezlegare la peste, sau pur si simplu ai pofta de o tocana traditionala? Incearca o reteta de tocana de peste savuroasa, servita cu mamaliguta alaturi.