E dezlegare la peste, sau pur si simplu ai pofta de o tocana traditionala? Incearca o reteta de tocana de peste savuroasa, servita cu mamaliguta alaturi.

Ingrediente

800 g peste alb 400 g cuburi de rosii conservate o ceapa un catel usturoi 60 g capere 2 linguri faina 800 g cartofi 300 g spanac intreg 3 linguri margarina sare mamaliga
Mod de preparare:
  1. Pestele se taie cuburi care se trec prin faina si se rumenesc in margarina topita.
  2. Se scot, se pun ceapa si usturoiul curatate si taiate marunt, se calesc, se adauga cartofii taiati cuburi mici si rosiile si se lasa 10 minute.
  3. Se adauga pestele si spanacul bine spalat, sarea, caperele, se toarna putina apa si se lasa 20 de minute la fiert, acoperit.
  4. Se aduce tocana la masa alaturi de mamaliga.

Incearca si alte preparate traditionale

Vezi si alte retete de peste