Paste primavera ultra rapide la capac

Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort. Mod de preparare: Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline […]

Chişcă moldovenească

Chişcă moldovenească delicioasă după o reţetă simplă. Încearcă şi tu! 1.   Se curăţă temeinic intestinul de grăsimi, după care se spală în mai multe ape, se freacă bine cu mălai, apoi se bagă în apă rece până nu mai are niciun miros. 2.   Separat, se dă carnea prin maşina de tocat, ceapa se toacă mărunt […]

Muşchi tocat à la Ştefania

Muşchi tocat à la Ştefania – o reţetă simplă cu carne de porc potrivită pentru orice ocazie. 1.   Peste carnea tocată se adaugă sarea, piperul, oul, boiaua, cele 3 felii de pâine înmuiate în apă şi apoi stoarse şi cei 2 căţei de usturoi pisaţi. 2.   Se amestecă bine compoziţia până la omogenizare. Apoi, pe […]

Sarmale de pui în frunze de viţă

Sarmale de pui în frunze de viţă – mai slabe şi mai sănătoase. Iar reţeta e foarte simplă. Iată cum se fac! 1.   Se trec foile sub un jet de apă rece şi apoi se lasă într-o strecurătoare la scurs. 2.   Pentru umplutură, carnea tocată se amestecă cu orezul, oul, ceapa verde tocată, pătrunjelul, sare […]

Sarmale de vită

Sarmalele de vită sunt mail slabe şi mai gustoase. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Ceapa tocată şi orezul se pun pe foc şi se lasă aproximativ 10 minute, cât să se umfle orezul. Se amestecă apoi cu carnea tocată, se frământă un pic şi se adaugă 100 ml apă. Se lasă amestecul să stea aşa […]

Sarmale de porc

Sarmale de porc foarte gustoase şi uşor de făcut. Iată o reţetă simplă! 1.   Varza se pune la desărat în apă rece în funcţie de cât de sărată este. Se poate pune de seara până dimineaţa sau doar o oră. 2.   Se trec prin maşina de tocat carnea şi ceapa, apoi se amestecă cu orez, […]

Peşte cu sos roşu

 Peşte cu sos roşu foarte gustos şi uşor de făcut. Încearcă această reţetă simplă! 1.   Guliile se pun la fiert în apă cu sare pentru 30 de minute. 2.   În altă oală, se pune peştele la fiert cu câteva boabe de piper şi o foaie de dafin. 3.   Pentru sos, mugurii de pin se prăjesc […]

Friptură regală de vită

Friptura regală de vită are un gust special, care o face potrivită pentru ocazi speciale. Iată o reţetă simplă! 1.   Carnea se curăţă de eventualele pieliţe şi se pune la frigider pentru jumătate de oră. În acest timp, se încălzeşte foarte bine cuptorul. 2.   În tava de copt se pun ceapa tăiată în patru, morcovii […]

Friptură de porc aromată

Cea mai aromată friptură de porc. Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă! 1.   Carnea spălată, morcovii, prazul, ceapa, scorţişoara, coriandrul şi foile de dafin se pun la fiert într-o oală mare. În momen­tul în care apa începe să clocotească, se reduce focul şi se lasă să fiarbă acoperit pentru 3 ore. Apoi, se scoate […]

Cârnaţi de oaie

Cei mai buni cârnaţi de oaie. Se fac uşor şi sunt foarte gustoşi. Iată o reţetă simplă de cârnaţi. 1.   Carnea se taie cuburi şi se toacă. Se pune carnea tocată într-un castron încăpător. 2.   Toate condimentele se amestecă şi se pun peste carne, împreună cu usturoiul zdrobit. Apoi, se adaugă uleiul şi apa şi […]