Frigarui caramelizate

Daca vrei sa iti rasfeti papilele gustative, prepara aceste frigarui caramelizate delicioase. Nu te lasa intimidata de numele sofisticat, pentru ca sunt extrem de usor de facut.

Painici cu usturoi

Reteta de painici cu usturoi cu miez pufos si coaja aurie si crocanta e atat de gustoasa, incat sigur o veti face de mai multe ori.

Tarta cu branza sarata si dovleac

O tarta aromata, ce isi are originea in bucataria italiana, care te va face sa vrei mai mult. Frageda si savuroasa, tarta cu branza sarata si dovleac e perfecta ca aperitiv sau ca si gustare.

Chiftelute cu sos

Potrivite pentru un pranz satios sau ca si gustare, pentru momentele in care ai musafiri, chiftelutele cu sos se pregatesc usor daca respecti pasii de mai jos.

Pachetele cu branza

Urmeaza sa ai musafiri sau doresti o gustare rapida si nu stii ce sa gatesti? Pachetelele cu branza sunt o idee excelenta cand esti in criza de timp.

Cascaval de casa

Traim vremuri in care suntem tot mai mult preocupati de alimentele pe care le consumam, asa ca multe gospodine prefera sa gateasca in casa cam tot ceea ce pun pe masa celor dragi. Din aceasta categorie nici cascavalul nu ar trebui sa faca o exceptie, mai ales ca exista retete dupa care poate fi preparat […]

Salata de conopida

Salata de conopida se face in cel mult 30 de minute si este ideala pentru copii, dar va fi si pe placul celor mari.

Salata de fasole neagra

Salata de fasole neagra este o solutie rapida si sanatoasa pentru momentele in care te grabesti si cele in care tii post.

Rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval

Dacă ai nevoie de un aperitiv gustos și arătos, dar vrei să-l faci foarte repede și fără efort, aceste rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval sunt o idee foarte bună. 1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade. 2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei. 3. Se întinde aluatul de pizza […]

Pateuri picante

Urmeaza sa primiti oaspeti si nu stiti cu ce sa ii serviti? Aceasta reteta de pateuri picante va salveaza de orele petrecute in bucatarie, iar voi va puteti bucura de compania musafirilor mai mult timp. Iata ce trebuie sa faceti: