Slanina afumata de Transilvania

Cunoscuta si sub numele de slana si traditional mancata alaturi de praz, ceapa si branza, slanina afumata fiarta e un preparat specific Ardealului, ce se poate obtine si in casa, cu putina rabdare si pricepere.

Placinta de bacon cu oua

Ouale si baconul fac casa buna impreuna in orice preparat, iar in placinta asta combinatia chiar e una de succes! Poate fi servita ca aperitiv, gustare sau, de ce nu, dimineata la micul dejun.

Chifle umplute cu spanac

Chiflele umplute cu spanac ies tare aromate si sunt usor de facut. In 35 de minute ai o gustare usoara, buna si la micul dejun.

Coronita cu sunca

Cand nu stii ce aperitiv sa pregatesti pentru oaspeti, incearca aceasta reteta de coronita cu sunca! Iese o bunatate care sigur  va fi apreciata!

Mini-pateuri cu cascaval

Stii ca urmeaza sa primesti musafiri, dar n-ai chef sa pregatesti ceva complex? Totul e sa ai aceste 4 ingrediente in casa si ai un aperitiv rapid cu foarte putin efort!

Tarta de rosii cu branza

Rosiile si branza sunt preferatele tale in perioada verii? Ce ar fi sa le combini intr-o tarta delicioasa?

Pasta de peste

Tonul in conserva mancat ca atare poate fi de multe ori sec si nu foarte satisfacator, insa daca ii mai adaugi cateva ingrediente banale, obtii o pasta de peste delicioasa. O poti servi ca aperitiv, in mini-tarte sau pe paine prajita, ca o gustare.

Dovlecei la cuptor

Par prajiti, dar nu sunt! Ii gatesti la cuptor in maxim 30 de minute si ai o gustare mai sanatoasa in doar 30 de minute.

Salata de vinete

O reteta clasica, pe care fiecare gospodina ar trebui sa o poata gati fara sa intampine probleme. Salata de vinete e un aperitiv racoritor si binevenit, mai ales in zilele calduroase de vara.

Briose cu porumb si carnati

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua pranzul sub forma de briose, si sa fie chiar unul satios? Briosele astea sunt o idee buna atat ca aperitiv, cat si ca un pranz rapid.

10 din 51«...91011...2030...»