Singurul taraf din Romania care ofera luna de miere gratis, la Roma, Venetia, Dubai sau Paris, pentru toate nuntile contractate 2019-2020.

Taraful Viorel Bogateanu este un proiect de mare anvergura, al unor muzicieni cu peste 25 de ani de experienta in domeniu. Taraful este compus din 3 solisti vocali (2 solisti si 1 solista) + 5 instrumentisti. Taraful asigura un program artistic de exceptie, care include toate genurile muzicale romanesti si internationale, incepand cu café concert, cover international, folclor autentic, muzica de petrecere, muzica usoara, etc.

Suntem disponibili pentru orice gen de eveniment: nunta, botez, petrecere privata, petrecere corporate, aniversari, etc.

Oferim un tarif special cu discount de early booking pentru contractele de Craciun si Revelion 2020 !

Pentru informatii si rezervari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0738.740.222 – Viorel Bogateanu (lider taraf), website www.viorelbogateanu.com, facebook : Taraful Viorel Bogateanu, email : [email protected], YouTube: Viorel Bogateanu.

Taraful Viorel Bogateanu a participat la diferite spectacole (Beraria H, evenimente private corporate, petreceri private cu vedete, etc ). De asemenea, este o prezenta constanta in majoritatea emisiunilor de divertisment difuzate la Antena 1, Antena Stars (Stars Matinal), Pro TV (La Maruta, Vorbeste Lumea), Kanal D (Teo Show), ETNO TV (Acasa la Electrecord).

Va multumim si va dorim la cat mai multe evenimente de vis, alaturi de taraful Viorel Bogateanu!