Taco mexican
 45 minute
6 portii
Mediu
Stiai ca chipsurile de tortilla nu sunt bune doar pentru a manca guacamole cu ele? Poti face un taco mexican cu aceste chipsuri ce te va face sa apreciezi si mai mult bucataria mexicana!
Ingrediente
                                 1-2 pungi chipsuri tortillas
 1 ceapa medie
 2 ardei
 3 linguri fasole rosie (din conserva)
 500 g amestec carne tocata
 200 ml vin rosu
 200 g piure de rosii
 2 linguri bulion
 1/2 lingura pasta de ardei iute
 1 catel usturoi
 100 g cascaval
 sare
 piper
 nucsoara                            
                        
                            Mod de preparare:
                        
                                                    - Caleste ceapa cu ardeiul si fasolea rosie pentru 1-2 minute. Adauga carnea si intoarce-o in tigaie pana ce isi schimba complet culoarea.
 - Stinge preparatul cu vin, iar dupa 1-2 minute adauga pe rand: piureul de rosii, bulionul, pasta de ardei iute (o poti omite sau inlocui cu un ardei iute tocat marunt), un catel de usturoi maruntit, sare, piper si nucsoara.
 - Intr-un vas termorezistent asaza un pat de chipsuri tortillas. Deasupra niveleaza compozitia cu carne. Peste carne presara cascaval si da tava la cuptor la 180 de grade pentru 20-30 minute.
 
S-ar putea sa-ti placa si:
                din aceeasi categorie
            
        
                    5 stars -
                    based on 250 reviews
                
            

