Stiai ca chipsurile de tortilla nu sunt bune doar pentru a manca guacamole cu ele? Poti face un taco mexican cu aceste chipsuri ce te va face sa apreciezi si mai mult bucataria mexicana!

Ingrediente

1-2 pungi chipsuri tortillas 1 ceapa medie 2 ardei 3 linguri fasole rosie (din conserva) 500 g amestec carne tocata 200 ml vin rosu 200 g piure de rosii 2 linguri bulion 1/2 lingura pasta de ardei iute 1 catel usturoi 100 g cascaval sare piper nucsoara
Mod de preparare:
  1. Caleste ceapa cu ardeiul si fasolea rosie pentru 1-2 minute. Adauga carnea si intoarce-o in tigaie pana ce isi schimba complet culoarea.
  2. Stinge preparatul cu vin, iar dupa 1-2 minute adauga pe rand: piureul de rosii, bulionul, pasta de ardei iute (o poti omite sau inlocui cu un ardei iute tocat marunt), un catel de usturoi maruntit, sare, piper si nucsoara.
  3. Intr-un vas termorezistent asaza un pat de chipsuri tortillas. Deasupra niveleaza compozitia cu carne. Peste carne presara cascaval si da tava la cuptor la 180 de grade pentru 20-30 minute.