Supa de pui cu taitei gatita asa te pune pe picioare rapid cand esti racit si e un pranz pe care il poti manca fara griji daca ai probleme cu stomacul. Reteta simpla, ingrediente banale, rezultat delicios!

Ingrediente

1 piept de pui cu os 2 cepe medii 3 morcovi o radacina pastarnac o telina 300 g taitei de casa 2 rosii 1 legatura patrunjel sare
Mod de preparare:

 

  1. Pune 4-5 L apa la fiert, cu un praf de sare si pieptul de pui cu os si piele. Cand apa clocoteste da focul mic. Lasa oala la foc pentru ~40 minute, timp in care spumeaza carnea bine.
  2. Curata legumele (toate, exceptand rosiile) si taie-le bucati mari. Pune-le alaturi de pui si lasa sa fiarba pana cand poti patrunde legumele cu furculita.
  3. Strecoara zeama si pune-o inapoi pe foc. Pune taiteii de casa in supa. Dupa 5-6 minute, adauga si carnea de pui maruntita dupa gust (ar trebui sa se desfaca usor cu mana), morcovii taiati rondele si rosiile taiate cubulete. Lasa supa de pui pentru inca 4-5 minute, adauga patrunjelul tocat marunt si potriveste de sare.

Supa de pui belgiana

Supa de spanac

Bors de loboda