Se face rapid, e revigoranta si plina de vitamine. Primavara e anotimpul perfect pentru ciorba de loboda!

Ingrediente

10-15 legaturi loboda 2 legaturi stevie 1 lingura ulei 1 ceapa mare 1 morcov 500 ml bors sare, dupa gust 1/2 legatura leustean
Mod de preparare:

1. Spala bine legaturile de loboda si cele de stevie si taie-le mare.
2. Toaca ceapa si caleste-o in ulei, apoi adauga morcovul taiat cubulete. Cand morcovul a fiert (verifici sa intre furculita), poti adauga verdeata. Cand si-au redus considerabil volumul, loboda si stevia sunt fierte. Adauga borsul si potriveste de sare, stinge focul si adauga leusteanul tocat marunt.

✽ Optional, daca nu o pregatesti pentru post, poti adauga putina afumatura odata cu loboda, iar la final o poti drege cu 2 oua batute bine.

Incearca si alte retete romanesti de ciorbe

din aceeasi categorie