Hranitoare si gustoase, spaghetele cu chiftelute sunt gata in mai putin de o ora si cu ele hranesti 4 oameni! Unde mai pui ca reteta e si una economica, iar o portie costa doar 2.5 lei?

Ingrediente

500 g carne tocata un catel usturoi un galbenus 5 linguri pesmet 60 g unt sare piper 300 ml suc de rosii o ceapa oregano busuioc 300 g spaghete
Mod de preparare:
  1. Carnea se amesteca cu usturoiul pisat, galbenusul si pesmetul si se potriveste de sare si piper.
  2. Se amesteca foarte bine cu mana si apoi se modeleaza chiftelele. Se rumenesc in 30 g unt.
  3. Ceapa se taie marunt si se caleste in restul de unt, se adauga sucul de rosii, oregano, busuioc.
  4. Se pun chiftelele in sos, eventual si putina apa daca e prea gros, si se lasa pe foc 40 de minute. Se servesc cu spaghetele fierte conform indicatiilor de pe pachet.

Macaroane cremoase cu legume

Spaghete aglio e olio (usturoi si ulei)

Paste cu ciuperci si praz