Cu reteta asta faci cele mai cremoase macaroane cu branza, ce sunt gata in maxim 45 de minute. In plus, reteta contine si legume, astfel incat pranzul tau sa fie unul mai bogat in nutrienti.

Ingrediente

2 linguri unt 2 linguri faina 500 ml lapte 400 g (o conserva) rosii cuburi 200 g cascaval 400 g macaroane 100 g porumb fiert 150 g mazare fiarta 3-4 fire ceapa verde 1 ardei iute sare piper
Mod de preparare:
  1. Topeste untul intr-o cratita incapatoare, adauga faina si amesteca rapid. Adauga laptele si omogenizeaza, apoi amesteca pana cand sosul incepe sa se ingroase (ramane pe spatele lingurii).
  2. In sosul bechamel adauga rosiile tocate marunt, cascavalul si potriveste de sare si piper.
  3. Peste sosul obtinut adauga pastele, porumbul si mazarea, toate fierte in prealabil.

Paste cu ciuperci si praz

Spaghete de vara

Tagliatelle cu bacon si ciuperci