Pe cat de simpla este reteta asta de salata de cruditati cu piept de pui, pe atat e de gustoasa! O faci cu 4 ingrediente simple, insa garantat va disparea de pe masa in timp record.

Ingrediente

1 piept pui 1 capatana telina 2 morcovi medii lamaie 2-3 linguri maioneza sare piper
Mod de preparare:

1. Fierbe pieptul de pui cu un praf generos de sare cat sa il poti patrunde cu furculita. Spumeaza pana cand nu mai e necesar.
2. Lasa pieptul de pui sa se raceasca, iar in rastimp pregateste legumele: da morcovul si telina (o capatana echivalenta ca gramaj cu pieptul de pui) spalate prin razatoarea mica si stropeste-le cu zeama a 1/2 de lamaie.
3. Taie pieptul de pui cubulete, combina-l cu legumele rase si 2 linguri de maioneza, potriveste de sare si piper.
4. Serveste salata de cruditati cu piept de pui pe felii de paine prajita sau in forme de mini-tarte.

S-ar putea sa-ti placa si: