300 g iaurt grecesc 500g de zmeură 250 g făină 2 ouă 6 linguri de zahăr 125 g unt 1 lingură de praf de copt 150 g de fulgi de migdale

Pentru cremă

250 g cremă de brânză 2 ouă 3 linguri zahăr
Mod de preparare:
  1. Înainte să vă apucați de prăjitură, lăsați toate ingredientele la temperatura camerei pentru a avea toate aceeași temperatură.
  2. Untul tăiat cubulețe se mixează cu zahărul, apoi se adaugă ouăle pe rând. Într-un alt vas se amestecă făină cu praful de copt și apoi se cerne peste crema obținută. Se adaugă și iarutul și se omogenizează.
  3. Forma de copt se unge cu unt și se presară fulgi de migdale.
  4. Se toarnă aluatul în tava de copt. Într-un alt vas se mixează bine crema de brânză cu cele 2 ouă și cele 3 linguri de zahăr și se adaugă peste compoziția din tavă și se adaugă deasupra zmeura. Se bagă la cuptor pentru 50 de minute.