Piept de pui cu ciuperci
50 minute
6 portii
Mediu
Combinatia de piept de pui cu ciuperci este una clasica, insa adauga coacazele in reteta, si obtii un preparat deosebit, cu un gust aparte.
Ingrediente
2 piepti de pui 500 g ciuperci proaspete o ceapa 3 legaturi ceapa verde 200 g coacaze rosii 200 ml vin alb sec 5 linguri ulei sare piper
Mod de preparare:
- Carnea se feliaza pentru a obtine felii care sa se poata rula.
- Ceapa uscata se taie si se pune la calit in doua linguri de ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga ceapa verde taiata si ciupercile feliate. Se presara sare si piper si se lasa pe foc pentru ca ciupercile sa-si evapore apa.
- Se repartizeaza ciupercile pe toate feliile de carne, se pun 100 g coacaze rosii, se ruleaza si se leaga apoi se pun toate la rumeneit in 3 linguri ulei.
- Apoi, ruladele si uleiul se transfera intr-o tava de cuptor, se toarna vinul, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30 de minute. Se aduc la masa cu restul de coacaze.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews