Combinatia de piept de pui cu ciuperci este una clasica, insa adauga coacazele in reteta, si obtii un preparat deosebit, cu un gust aparte.

Ingrediente

2 piepti de pui 500 g ciuperci proaspete o ceapa 3 legaturi ceapa verde 200 g coacaze rosii 200 ml vin alb sec 5 linguri ulei sare piper
Mod de preparare:
  1. Carnea se feliaza pentru a obtine felii care sa se poata rula.
  2. Ceapa uscata se taie si se pune la calit in doua linguri de ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga ceapa verde taiata si ciupercile feliate. Se presara sare si piper si se lasa pe foc pentru ca ciupercile sa-si evapore apa.
  3. Se repartizeaza ciupercile pe toate feliile de carne, se pun 100 g coacaze rosii, se ruleaza si se leaga apoi se pun toate la rumeneit in 3 linguri ulei.
  4. Apoi, ruladele si uleiul se transfera intr-o tava de cuptor, se toarna vinul, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30 de minute. Se aduc la masa cu restul de coacaze.