Denumirea nu e deloc intamplatoare, caci prepararea cheesecakeului astuia chiar dureaza 9 minute. Nu separi oua, nu bati albusuri, ci mixezi toate ingredientele si obtii cel mai rapid cheesecake pe care il poti pregati in casa!

Ingrediente

1 kg branza de vaci 5 oua 200 g zahar 2 plicuri pudding de vanilie zeama si coaja razuita de la 1 lamaie

Ingrediente pentru ornat

200-250 g smantana pentru frisca 1 pliculet zahar vanilat zahar dupa gust 1 pliculet intaritor de frisca (optional) 3-4 linguri dulceata acrisoara
Mod de preparare:

1. Pune toate ingredientele pentru cheesecake intr-un castron si mixeaza-le bine, pana obtii un aluat omogen, dens, dar care curge.
2. Toarna aluatul de cheesecake intr-o forma cu pereti detasabili unsa cu putin unt si tapetata cu zahar. Da tava la cuptor pentru ~1 ora, pana cand prajitura devine aurie.
3. Dupa ce a copt si l-ai lasat la rece, desprinde cheesecakeul de margini usor, cu un cutit, apoi scoate peretii laterali ai tavii.
4. Bate frisca cu zaharul si zaharul vanilat, iar daca e cazul adauga si un intaritor de frisca. Intinde frisca pe toata partea superioara a cheesecakeului, apoi pune cateva linguri de dulceata acrisoara in centru.