Pe cat e de usor de facut, n-ai crede ca acest aperitiv e atat de bun. Insa e chiar foarte gustos, merge de minune alaturi de vin si nici nu e nevoie sa le servesti cu tacamuri sau servetele, e suficient sa le asezi pe un platou. Prepara insa cateva de rezerva, caci sigur se vor termina rapid!

Ingrediente

230 g crema de branza 100 g gorgonzola 100 g merisoare uscate 125 g nuci stixsuri
Mod de preparare:
  1. Bate cu mixerul crema de branza la temperatura camerei cu gorgonzola maruntita si cu merisoarele tocate.
  2. Umezeste palmele si formeaza bile egale intre ele. Da-le la frigider pentru minim 2 ore.
  3. Coace nucile pentru 7-10 minute la 180 de grade, apoi toaca-le marunt. Tavaleste bilele de branza prin nuca tocata, apoi da-le din nou la frigider. inainte se servire, infige in fiecare aperitiv cate un stix.

Mini-pateuri cu cascaval

Rulouri cu bacon si verdeata

Briose aperitiv