Vin Sărbătorile și odată cu apropierea lor parcă inspirația pentru a alege cadourile perfecte tinde să dispară. FineStore are în fiecare an o rețetă practică: coșuri cadou potrivite pentru oricine, fie că vorbim despre daruri corporate, pentru prieteni sau membrii familiei.

Specialiștii FineStore au pregătit o mulțime de coșuri cadou cu băuturi și delicii alese pentru a face viața mai ușoară celor aflați în căutare de inspirație pentru daruri de Crăciun.

Băuturi fine, de calitate incontestabilă și cu povești impresionante pot fi un cadou remarcabil pentru oricine îl găsește sub brad de Crăciun.

La FineStore există doar alegeri potrivite și găsești idei pentru cadouri bărbați, cadouri femei, cadouri pentru parteneri de afaceri. Oricine va aprecia un coș cadou de sărbători cu o băutură fină precum lichior Mozart sau un prosecco Foss Marai!

Există o “rețetă” care nu se demodează niciodată când vine vorba despre cadouri corporate, indiferent că destinatarul este un bărbat sau o femeie. Mergi la sigur cu un coș cadou cu șampanie Gosset proaspătă, elegantă, fructată, expresie a sofisticatului savoir-faire franțuzesc.

Specialiștii FineStore au “asortat” băuturilor fine din coșurile cadou delicii din toate colțurile lumii și pentru toate gusturile, de la ciocolată de calitate superioară, la praline delicioase, de la panettone pufos, la biscuiți cu unt buni de parcă sunt făcuți de Doamna Crăciun în persoană, dar și accesorii parfumate pentru cei pasionați de aromaterapie sau instrumente de scris de lux, pentru a o notă în plus de eleganță.

FineStore – cadouri pentru toate gusturile și toate bugetele

Vrei să le faci o surpriză tuturor colegilor din departament la petrecerea de sfârșit de an? Pune pentru fiecare sub brad cadouri Crăciun, profitând de faptul că pe FineStore găsești în miniatură o mulțime de băuturi speciale, de la rom AH Riise, la vodka Crystal Head, de la gin G’Vine Floraison, la lichior Mozart, de la tequila Pare Azul, la whisky Tomintoul.

Pentru cei care vor să-și impresioneze șeful de Sărbători, FineStore are câteva idei grozave.

Absolut Vodka sau Mont Blanc, coniac Hennessy, Frapin sau Remy Martin, tequila Padre Azul, whisky Chivas Regal sau Glenfiddich, vinuri alese sau băuturi tradiționale – găsești de toate la prețuri bune pe FineStore.

FineStore are o ofertă bogată de băuturi alcoolice și aduce laolaltă branduri pentru care excelența este cuvânt de ordine. Rom Flor de Cana, whisky West Cork, prosecco San Martino, vinuri alese sau băuturi tradiționale – găsești de toate, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Cadourile perfecte sunt la câteva clikuri distanță, iar comenzile online sunt livrate rapid oriunde în țară, transportul fiind gratuit pentru valori mai mari de 199 de lei.

Sursa foto: finestore.ro