Bucataria reprezinta poate principala incapere din casa in care curatenia trebuie sa fie una desavarsita, tinand cont de faptul ca aici pregatesti mancarea pentru tine si pentru cei dragi tie.

Pentru a fi sigur ca mediul in care gatesti si in care mananci este unul curatat in mod corespunzator si ferit cat se poate de mult de bacterii, iata care sunt principalele produse de curatenie care nu ar trebui sa iti lipseasca din bucatarie.

  • Detergenti de vase

Detergentul de vase ales trebuie sa fie unul de o buna calitate pentru a te asigura ca elimina toate reziduurile si grasimea de pe farfurii, oale, pahare sau tacamuri.

Pe langa alte produse de curatenie calitative, la Cleanexpert vei gasi si o gama variata de detergenti de vase. Poti alege produse cu gramaje diferite: 400 grame, 800 ml, 1 litru sau chiar 5 litru, precum si preturi accesibile.

Un detergent de vase bun trebuie sa indeparteze murdaria si grasimea in mod rapid si mai ales eficient. In plus, ar fi bine sa tii cont sa aiba un factor de protectie pentru maini dar si un miros placut.

  • Degresant profesional

La Cleanexpert gasesti atat degresant pentru suprafete universale, cat si degresant special pentru aragaz, plita sau cuptor. Aceste degresante sunt unele cu un randament ridicat, astfel incat sa asigure eliminarea tuturor urmelor de grasime de pe suprafetele murdare.

Un degresant universal este eficient atat pentru aragaz, hota, vase, masa cat si pentru gresie si faianta si chiar textile. Pe de alta parte, degresantul special pentru aragaz, cuptor sau gratare este conceput pentru a fi aplicat la cald. Mai exact, produsul se aplica pe suprafata calda, fara a fi amestecat cu apa si se lasa sa actioneze timp de cateva minute. Apoi se indeparteaza cu un burete si multa apa. Este indicat ca dupa curatarea cu degresantul special pentru cuptoare si gratare se sa foloseasca o solutie neutralizatoare.

Produsele tip degresant de la Cleanexpert au un miros placut pentru a fi usor de suportat. Tine insa cont de faptul ca in momentul in care speli suprafetele din bucatarie cu degresant este recomandat sa folosesti manusi pentru protectia mainilor.

  • Crema de curatat

In portofoliul de pe site-ul magazinului vei gasi si creme de curatat pentru diferite suprafete din bucatarie. O astfel de crema este utila pentru a indeparta fie grasimea intarita, petele de cafea, sau chiar urmele de rugina sau de calcar. Practic te ajuta sa indepartezi acele pete care poate par imposibil sa fie curatate.

In plus, aceste pete sunt eliminate fara ca mobila sau celelalte suprafete sa aiba de suferit. Datorita microparticulelor si agentilor de degresare din compozitie, pe langa faptul ca elimina murdaria, aceasta crema reda totodata un plus de stralucire suprafetelor curatate.

Este indicat ca in cazul in care vrei sa cureti o suprafata care ti se pare mai delicata, sa testezi mai intai putin produs pe o zona mai ascunsa.

  • Solutie de curatare pentru suprafete multiple

Pentru indepartarea unor urme mai usoare precum praful sau amprentele de pe mobila, sunt recomandate solutii sau detergenti universali. Aceste produse de la Cleanexpert sunt disponibile in principal in varianta cu pulverizator pentru a iti fi cat mai usor sa le aplici pe suprafetele dorite.

Iar mirosul placut si stralucirea pe care acestea o lasa in bucatarie te vor convinge ca faci o alegere buna.

  • Accesorii pentru detergentii de curatare

Nu in ultimul rand, din categoria de produse de curatenie care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta se numara solutiile pentru aplicarea sau indepartarea detergentilor de curatare. La Cleanexpert gasesti toate accesorile de curatenie de care ai nevoioe de la bureti si lavete la mopuri si raclete, fiecare avand rolul specific pentru a te ajuta sa pastrezi o bucatarie cat mai curata.

Daca nu esti sigur ce tip de produs se potriveste pentru a elimina o anumita pata din bucataria ta, nu ezita sa iei legatura cu personalul de la Cleanexpert. Vei obtine ajutor in alegerea produsului potrivit si te vei bucura de calitate si preturi accesibile.