Dacă vă place bucătăria italiană și în mod special lasagna, vă oferim o alternativă la fel de gustoasă a acesteia din urmă: supa lasagna, o bunătate care se face mai ușor decât ai crede.

Într-o oală mare (în care gătești supe/ciorbe de obicei) călește carnea de porc cu ceapa, ardeiul și usturoiul. Când prinde o ușoară culoare maronie, adaugă supa de pui, sosu de roșii și condimentele. Adu la fierbere la foc mediu. Fierbe apoi la foc mare timp de 2 minute și apoi dă focul mic și lasă așa timp de 30 de minute. Amestecă ocazional.

Adaugă bucățile de lasagna și lasă-le să se facă, amestecând doar 1 dată, timp de 15 minute.

Când e gata de servit, adăugați și parmezanul ras. După ce împărțiți porțiile, adăugați și mozarella sfărâmată.

P.S.: Noi o servim cu pâine prăjită fierbinte alături.