Dacă te grăbești și vrei un fel de mâncare rapid, dar ai mânca ceva mai bun decât un simplu sandwich, îți recomandăm această rețetă delicioasă de sandwich la caserolă. Cu sigurnață va fi pe placul tuturor.

1. Se împarte în două pachetul de foi de plăcintă. O parte se întinde pe fundul unei tăvi de cuptor dreptunghiulare.

2. Se bagă la cuptor aproximativ 10 minute până când foile devin aurii.

3. Apoi se scoate tava și se așază peste foi un strat de felii de cașcaval, urmat de un strat de șuncă de Praga.

4. Varza murată tăiată mărunt se amestecă bine cu maioneza și se toarnă în tavă.

5. Se pune și al doilea strat de cașcaval.

6. Se pun și restul de foi de plăcintă.

7. Se unge pe deasupra cu gălbenuș de ou și se presară semințe de chimen (opțional).

8. Se bagă totul la cuptor pentru aproximativ 15 minute.

Sandwich-urile la cuptor se servesc calde.

Foto: 123rf.com