1. Se spală cartofii şi se pun la fiert, în apă cu sare. Se încearcă cu o furculiţă dacă au fiert, apoi se scot din apă şi se lasă să se răcească. Se curăţă de coajă şi se taie rondele.
  2. Ouăle se spală şi se pun şi ele să fiarbă în apă cu sare, aproximativ 10 minute, ca să iasă tari. După ce au fiert, se lasă în apă rece câteva minute, pentru a se putea curăţa uşor.
  3. Se taie şi ouăle rondele şi se amestecă cu cartofii. Ceapa roşie şi ceapa verde se curăţă şi se spală, apoi se taie solzişori, respectiv, mărunt, şi se adaugă în salată.
  4. Toate ingredientele se amestecă cu sare, muştar, ulei şi zeamă de lămâie. Se ornează cu pătrunjel verde, tocat mărunt sau cu alte mirodenii, în funcție de preferințe.
din aceeasi categorie