Rondele de cartofi cu parmezan. Toată lumea iubește acești cartofi și sunt ușor de făcut. Azi nu am vrut să mănânc carne, așa că am pregătit acești cartofi cu parmezan, în stil italian. Eu i-am făcut cu unt, dar dacă țineți post puteți înlocui untul cu ulei. Pot fi folosiți și pe post de garnitură.

Ingrediente. Rondele de cartofi cu parmezan

75 grame de unt topit 55 grame de făină 55 grame de parmezan ras Sare și piper la gust 6 cartofi medii, fiecare tăiat în 4 runde pe lung condimente italiene
Mod de preparare:

Se pune untul topit într-o tavă.
Într-o pungă de plastic amestecați făina cu parmezanul, făina și piperul. Apoi puneți cartofii în pungă și agitați bine pentru a-i acoperi cu amestecul din pungă.
Scoateți cartofii și îi așezați în tavă, într-un singur strat. Puneți tava în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Apoi întoarceți feliile de cartofi și stropiți cu condimente italiene. Se pune la cuptor din nou pentru încă 30 de minute sau până se rumenesc.

 

Foto: www.tasteofhome.com

din aceeasi categorie