1. Se curăţă ceapa, se spală şi se toacă mărunt. Se căleşte câteva minute în puţin ulei şi apoi se adaugă carnea tocată. Dacă mai este nevoie, se înăbuşe în apă.
  2. După ce a fiert carnea tocată, se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se lasă la rece.
  3. După ce s-a răcit, se amestecă cu oul crud ca să se lege bine şi să nu se fărâmiţeze atunci când se taie.
  4. Separat, într-un bol, se pune untul moale, iaurtul, sarea şi, la sfârşit, făina cernută. Se amestecă bine, coca se strânge şi se bagă la rece.
  5. Se întinde aluatul cu sucitorul, se pune compoziţia de carne, se aşază ouăle fierte, apoi se rulează în aluat. Se strânge rulada, după care se pune într-o tavă şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil. Se lasă până se rumeneşte frumos.