1. Se pun albuşurile într-un bol, se bat bine, se adaugă zahărul, gălbenuşurile frecate cu un praf de sare şi, la sfârşit, se pun făina şi migdalele măcinate, amestecându-se uşor ca să nu se lase.
  2. Se toarnă compoziţia într-o tavă de aragaz, tapetată cu hârtie pentru copt, se întinde uniform şi se bagă în cuptor. Se lasă la copt 40 de minute. După ce s-a copt, se lasă câteva minute să se răcească, apoi se taie cu ajutorul unei forme rotunde.
  3. Pentru cremă, se pun gălbenuşurile, zahărul vanilat şi se amestecă bine, apoi se adaugă brânza mascarpone şi crema de ciocolată. Crema obţinută se pune într-un poş şi se toarnă pe bucăţile de blat.
  4. Separat, se bate frişca şi se ornează cuibuşoarele. Se pun bomboane colorate şi pe deasupra se presară fulgi de migdale. Se lasă la rece aproximativ 2 ore.